Peuterspeelzaal

 

Peuterspeelzaal/Verkorte Kinderopvang met VVE (VKV)

Op de peuterspeelzaal (VKV) kunnen kinderen van 2 tot 4 jaar spelen en leren. Samen met leeftijdsgenootjes leren de kinderen samenspel, delen en worden zij gestimuleerd in hun ontwikkeling met ontwikkelingsgerichte activiteiten. De Pedagogisch Professionals zorgen ervoor dat alle kinderen zich veilig, geborgen en geaccepteerd voelen.

Doordat de kinderen samen leren spelen, leren de kinderen om rekening met elkaar te houden en hoe ze zelfstandig conflicten kunnen oplossen waardoor er vriendschappen kunnen ontstaan. De Pedagogisch Professional heeft hierin een observerende, begeleidende, stimulerende of sturende rol.

We werken met twee vaste koppeldagen per week voor reguliere inschrijvingen. ‘Doelgroep peuters’ met een VVE indicatie van het Centrum voor Jeugd en Gezin komen vier dagen per week.

Openingstijden en koppeldagen Maandagochtend en donderdagochtend 08.45-12.45 uur

Dinsdagochtend en vrijdagochtend 08.45-12.45 uur

Kinderen met een VVE indicatie komen maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

De VKV is geopend tijdens de schoolweken en gesloten tijdens de schoolvakanties en op nationale feestdagen.

Alle locaties van KomKids, waar de VKV van IKC ’t Palet onderdeel van is, zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Dit betekent dat u Kinderopvangtoeslag kunt aanvragen, wanneer u werkt of studeert.

Bent u op zoek naar VKV? Bezoek vooral ook onze pagina op IKC 't Palet-Centrum (komkids.nl) of kom gerust een keertje kijken! U kunt een afspraak maken voor een rondleiding door een mail te sturen naar: palet@komkids.nl.

Heeft u vragen? Gewoon vragen! Neem dan telefonisch contact op met de afdeling Service & Advies via de KomKids Informatiewinkel (Hoofdkantoor): 010 - 449 32 00.

Telefoonnummer van de VKV op locatie: 010-30 33 741